Celer listaš

Članak od admin@place

07.24.2020

Celer je čarobna i jednostavna hidrirajuća biljka idealna za čišćenje sluznice i crijeva. Konzumacijom soka od celera alkaliziramo crijeva i čistimo ih od gljivica, otrova i otpada. To se također odvija i u jetri. Iskustva ljudi koji su pili čisti sok od celera pokazuje kako se vrlo brzo i učinkovito počnu čistiti kroz kožu koja reagira kao i probava i izbacuje nečistoće i pokreće se čitav metabolizam. Pomaže kod bolje funkcije bubrega, upala, anksioznosti, pregrijane nadbubrežne aktivnosti, umora, virusnih i bakterijskih upala.

EMOCIJE

Strahove i nervozu skloni smo spremiti u crijeva. Izrazi koje koristimo za loše osjećanje često su “okretanje želuca, kamen u želucu ili leptirići” a tjeskoba koju osjećamo često nam stvaraju čvorove i težinu. Celer koristite za umirenje ovih tegoba te kada ste uplašeni, šokirani ili osjećate neku opasnost. Detox od tjedan dana možete napraviti ako se osjećate dovoljno snažno izdržati piti samo sok celera ujutro na prazan želudac. To u početku može izazvati glavobolju ili neke druge tegobe što se događa zbog toksina koji ulaze u krvotok kako bi nadoknadili nedostatak “loših tvari” koje im “oduzimate_.

DUHOVNA PORUKA

Kako smo skloni komplicirati kada se radi o zdravlju tako smo skloni iznositi i tražiti razna rješenja za baš naše tegobe. I baš uvijek su naše specifične i često “ne riješive” Da bismo se duboko iscijelili potrebno je doći do istinskog i jednostavnog POVJERENJA u vlastito tijelo i njegov mehanizam. Celer je upravo takva biljka, jednostavna i dostupna. Ima veliki utjecaj na naše osjećaje i raspoloženje. Toliko je ljekovita da može promijeniti naš život nabolje u mjeri koliko je to moguće a to sve zahvaljujući tvarima koje sadrži kojima samo treba dati priliku. SAVJET Celer također možete pomiješati s jabukom i mentom. ZA POTPUNI RESET TIJELA koristite čisti sok neko vrijeme. Dva puta po pola litre dnevno. Za čišćenje od teških metala dodajte korijandar. Najjednostavniji način za naviku na celer je ipak, dodati ga u smoothie.

Uživajte

Namaste ????????

#volimvas

Možda će Vas ovo zanimati…

Kori

Kori

Moj drugačiji porod a isti kao i svi porodi na svijetu Svaki porod je važan i intiman čin i ne bi trebao biti...

Čarolija trudne godine

Čarolija trudne godine

Trudnoća i sve u njoj je duboko, intenzivno i preobražajno iskustvo svake žene. Bez obzira da li je izrazito teško ono...

Metal hits hard

Metal hits hard

Danima sam osjećala težinu i nepovezanost sa svojim životnim vjerovanjima. Sumnjala sam kako se nekim groznim...