Karma

Članak od admin@place

06.30.2020

U ovim promjenjivim vremenima puno se priča o strahu, o nezadovoljstvu, nesigurnosti i nepravdi, svemu što upravo ovakav svijet vibrira prema nama.Sve što osjećamo i upijamo dijelom je velikih transformacija kroz koje prolazimo kolektivno i osobno.
Ono što smo zaboravili ili zaboravljamo svakoga dana jest da je najveća revolucija ona naša unutrašnja, najsnažnija promjena i najjača borba ona koja se odnosi na nas same. Ondje se upravo događa velika oluja, bitka i bitan rast potreban da bi se MIJENJAO svijet na željeni način.
Zakon stvaranja kaže da se život ne odvija sam po sebi, zahtijeva naše sudjelovanje.
_________________________________________
Mi smo jedno sa sa svim onim što se događa, iznutra i izvana, i što god se dogodi oko nas, daje neke naznake o tome kakvo jest ili kakvo će biti naše unutarnje stanje.
_________________________________________
Smisao ovih riječi leži u tome da budemo ono što jesmo i okružimo se onim za što želimo da je prisutno u našem životu.
Sve ono s čim se borimo i što ne želimo prihvatiti sustići će nas. Ako nekoga doživljavamo kao neprijateljski raspoloženog ili vidimo osobine koje su negativne, znak je da sami moramo raditi na njima.
_________________________________________
“Kamo god želiš stići, već si tamo”.
_________________________________________


Mijenjati se možemo MI sami, ne ljudi, mjesta i stvari oko nas.
Kad promijenimo ono tko smo i što smo duboko u srcu, doći će i promjene u životu. Kad god nešto s našim životom nije u redu, zapravo nije u redu nešto u nama. Mi odražavamo ono što nas okružuje i ono što nas okružuje naše je ogledalo.
Postoje ti neki zreliji, mudri ljudi koji su na ovom svijetu bez obzira na dob vrlo često “napredni”, mi ih percipiramo kao uspješne i vođe, genijalce ili nas naprosto magnetično privlače svojom energijom. ” Stare duše”. One su utjelovljenje duhovne zrelosti, stanja u kojem je osoba izvan dohvata duhovnih ‘dječjih bolesti’, poput ovisnosti, vezivanja, čvrstih uvjerenja, nepoznavanja empatije, poistovjećivanja s tijelom, egocentričnosti.
Duše koje znaju i razumiju da svi mi, u ovom životu, možemo primiti i upiti samo onoliko za koliko smo spremni.
Namaste ????????
#volimvas

Možda će Vas ovo zanimati…

Kori

Kori

Moj drugačiji porod a isti kao i svi porodi na svijetu Svaki porod je važan i intiman čin i ne bi trebao biti...

Čarolija trudne godine

Čarolija trudne godine

Trudnoća i sve u njoj je duboko, intenzivno i preobražajno iskustvo svake žene. Bez obzira da li je izrazito teško ono...

Metal hits hard

Metal hits hard

Danima sam osjećala težinu i nepovezanost sa svojim životnim vjerovanjima. Sumnjala sam kako se nekim groznim...