Krastavci

Članak od admin@place

07.22.2020

Krastavci. Oni su fontana mladosti i hidratizacije tijela. Krastavci imaju veliku moć poput rasladnog uređaja a zapravo su eliksir i tonik za mladost, budući da smo mi rođenjem oko 90% sačinjeni od vode a do oko 40. godine dehidriramo oko 75% te tekućine kako iz kože tako i iz svojih organa i svih stanica. Ako pomislite koliko se naše žlijezde i bubrezi bore sa količinom otrova koje filtriraju i pregrijavanjem tijela, krastavac je nešto što će izrazito pomoći u ovim procesima poput vode koja umiruje vatru. Pomoći će kod stanja poput anksioznosti, lupusa, opeklina, herpesa zostera, prehlade i gripe, umora i dehidracije.

 

EMOCIJE

Ako je netko u vašoj blizini ljutit ili mu je stalno “vruća glava” ponudite mu krastavac kao sredstvo hlađenja. Svi oni koji su zlovoljni, kratkog fitilja ili skloni zlovolji postati će “hladni poput krastavca” ????

 

DUHOVNA PORUKA

Vanjski izgleda krastavca ne odaje njegovu istinsku nutrinu pa se tako misli da je krastavac povrće, a kada se prereže, sjemenke u njegovoj utrobi otkrivaju kako je zapravo voće. To nas podsjeća na onu duboku istinu o tome kako nije sve onako kako izgleda izvana i konzumiranjem ovog voća na to se prisjećamo i s tom mišlju možemo otvarati svoje vidike. Ona nas uči da pogledamo svoju istinsku unutrašnjost i u unutrašnjost drugih ljudi i da tamo pronađemo istinsku vrijednost čudesne neograničene ljepote. SAVJET Dva krastavca dnevno dati će čudesan rezultat. Kao sok od čistog celera pravite sok od krastavaca i popijte oko pola l soka dnevno i to vam može promijeniti život. Pravite rezance od krastavaca kao što pravite od tikvica i ovo će voće u vama probuditi osjećaj svježine i lakoće.

Uživajte

Namaste ????????

#volimvas

Izvor: Anthony William : “Hrana koja mijenja život”

Možda će Vas ovo zanimati…

Kori

Kori

Moj drugačiji porod a isti kao i svi porodi na svijetu Svaki porod je važan i intiman čin i ne bi trebao biti...

Čarolija trudne godine

Čarolija trudne godine

Trudnoća i sve u njoj je duboko, intenzivno i preobražajno iskustvo svake žene. Bez obzira da li je izrazito teško ono...

Metal hits hard

Metal hits hard

Danima sam osjećala težinu i nepovezanost sa svojim životnim vjerovanjima. Sumnjala sam kako se nekim groznim...