OBAVIJEST

OD PONEDJELJKA,  09. 11. 2020. moći ćete s nama vježbati online UŽIVO preko Zoom-a.

UŽIVO iz Yoga plejsa sa redovnog sata.

????????????????????????

Satovi će ići u ponedjeljkom, srijedom i petkom, s početkom od 18:00 sati.

Svi koje žele sudjelovati potrebno je samo skinuti aplikaciju Zoom te se prijaviti mailom. Aplikaciju možete skinuti besplatno na mobitel, tablet, laptop ili računalo.

UŽIVO ćete se spajati linkom koji ću vam poslati porukom prije samog sata na koji je samo potrebno kliknuti jedan klik i unutra ste.

Dostupne će vam biti i SNIMKE za pregled u nekom terminu koji vam više odgovara i moći ćete ih koristiti neko vrijeme kad želite. Također ćemo staviti na youtube trajnije verzije u zatvorenoj grupi za pretplatnike.

Opciju nudimo zbog vaših upita i podrške i želje i dostupna je svima koji propuste sat, ne stignu ili ne žele zbog osobnih razloga dolaziti u studio što potpuno razumijemo.

OPCIJA je dostupna svima po preporučenoj donaciji redovne članarine, također možete kombinirati s nekim od ukućana, i oni smiju vježbati za jednu donaciju ili ako ćete koristiti pola mjeseca, može i tako!

Prijave mi možete slati kad god to želite privatnom porukom gdje ću vam također, prije sata slati link za spajanje i snimke ponaosob.

Možete se uključiti bilo kada i na bilo koji način koji će vam više odgovarati.

Dijeliti s vama znanje, putovanje i sve ove razne tehnike kroz ove godine najveći je dar koji yoga učitelj može primiti.

 

Hvala na tome!

Marija & Korana

ZOOM MOŽETE SKINUTI KLIKOM NA SLIKU

Javi nam se!

info@shanti-yogaplace.hr
098 377 7885

Adresa

Antuna Mihanovića 30
33000 Virovitica

© 2020 Shanti Yoga Studio